Wij zijn Jarig !

Wij zijn Jarig !

Hiep Hiep Hoera

LB Fitness Boutique = 1 jaar

1 Jaar geleden hebben wij de deuren geopend als LB Fitness Boutique. Met vele leden hebben wij inmiddels een mooie boutique opgebouwd waar we erg trots op zijn.

Onze Geschiedenis

Na een carrière binnen Defensie hebben de eigenaren Bastiaan en Lesley samen een droom. Een fitnesscentrum samen openen. Zo zijn zei begonnen met het volgen van opleidingen. In 2013 start het bedrijf Unique Personal training. Hiermee geven ze naast hun baan personal training bij klanten aan huis , op locatie of buiten in het bos. Met hun Militaire achtergrond is dit voor hun een ideale situatie. Totdat het winter word en je met -10⁰C personal training moet geven. Aangezien dit niet een verantwoorde situatie is , is het zoeken naar een binnen locatie gestart.

Juni 2014 zijn zei hun personal training studio dan ook geopend. Hier kunnen mensen terecht voor small group trainingen , personal training en later ook Voedingsbegeleiding. Ook blijven ze opleidingen volgen om verder te ontwikkelen binnen deze branche.  Al snel bleek dat deze locatie te klein werd. En zijn ze al enige tijd opzoek naar een grote locatie.  Nu werd de locatie waar zei op dat moment verbleven verkocht. Hierbij kregen ze de kans om in hetzelfde gebouw te verhuizen naar een grotere locatie.

Augustus 2017 zijn ze verhuisd naar de nieuwe ruimte aan de Westsingel in Venray. Bij deze verhuizing en verbetering vonden zei dat het tijd werd voor een nieuwe naam. Na lang bedenken en vragen aan vrienden en bekende kwam de naam LB Fitness Boutique.

LB Fitness Boutique ?

De L en B staan voor Lesley en Bastiaan , fitness Boutique geeft de grootte van het fitness centrum aan en waar ze voor staan. Fitness Boutiques zijn de laatste jaren in opkomst waarbij kwaliteit , professionaliteit en kleinschaligheid een van de speerpunten zijn. De sfeer binnen een Boutique is ook van belang. Mensen van elke categorie moeten zich hier thuis voelen.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met info@lbfitness.nl of kom langs in onze boutique op Westsingel 1 in Venray