Wat is een Fitness Boutique ?

Naast de grote fitnessketens openen steeds vaker deuren van kleinschalige, unieke sportconcepten. Van exclusieve pilates salon tot swimgym, en van spin club tot high intensity studio. De vroegere knusse buurtsportschool transformeerde in te gekke boutique fitness clubs waarin alles draait om service en beleving.

De boutique fitnessclub is de fitnessevolutie én de buurtsportschool van nu; persoonlijke aandacht en service waarbij er één sportconcept tot in perfectie is door ontwikkeld. De trainingsmethodes zijn van hoge kwaliteit en vaak in combinatie met (voedings)advies van een lifestyle coach.

Een boutique fitnessclub is veel kleiner dan je gewend bent van de reguliere sportschool en heeft vaak een heel eigen identiteit. Over alles is nagedacht. Alles draait om het geven van een unieke experience en ervoor zorgen dat je leden graag bij de community willen horen. Vaak kun je er sporten met flexibele lidmaatschappen. Het in/uitschrijven en het boeken en betalen van lessen regel je allemaal online.

KOM EN ERVAAR DIT BIJ ONS !
Westsingel 1 , 5801 TT Venray

BRON ; http://holistik.nl/boutique-fitnessclubs-trend/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *