Zelfstandig Trainen

Trainen in een rustige , huiselijke omgeving met professionele opgeleide trainers die iedereen zich laten thuisvoelen in onze Boutique

Wat kunt u al lid verwachten van het trainen binnen LB Fitness Boutique ?

♦ Zelfstandig trainen 
♦ Groepslessen 
♦ Aanmelden en Afmelden middels een App
♦ Voedingsapp
♦ Trainingsschema
♦ Boutique Challenges
♦ Sprekers voeding en training

Wanneer u komt trainen in onze Boutique bent u verzekerd van het sporten in een rustige omgeving. We hebben een app waarin al onze lessen staan gepresenteerd. Hieronder valt ook het zelfstandig trainen “uur” . Hier kunnen zich maximaal 10 mensen voor aanmelden.
Iedereen binnen onze boutique traint middels een trainingsschema. Hierdoor zult u vertrouwd worden met de oefeningen die u doet en zult u ook weten wat u doet. Deze worden altijd door onze trainers aan u uitgelegd.
Ook is er een mogelijkheid tot deelname aan verschillende groepslessen die gegeven worden. Ook  hierbij is een maximum aantal van 10 en een minimale deelname van 4 deelnemers.

PRIJZEN

PROEFLES

GRATIS

Deze les kun je eenmalig aanvragen. 
Hierbij kun je ontdekken of dit wat voor je is.
(geldigheid 1 week)

Eenmalig les

€10,-

Deze les kun je zo vaak aanvragen als je wilt. 
Hierbij zit je helemaal nergens aan vast.
(geldigheid 1 week)

MAAND ABONNEMENTEN

Voor prijzen kunt u het best (vrijblijvend) langskomen in onze boutique. Hierbij kunnen de trainers u dan helpen met alle vragen en u het best informeren over de abonnementen. Hierbij kunt u altijd kijken welk abonnement het beste bij u past.

Voor meer informatie kunt u ook altijd een email sturen naar info@lbfitness.nl