Stagiair aan het woord

Schooljaar 2018/2019 hebben wij Judith en Guus als stagiair gehad binnen ons bedrijf. Hun stage zit er alweer op en we hebben zo ook bedankt met de BBQ op 26 mei 2019. Hieronder Judith nog aan het woord…..

Judith over haar stage

Hallo Allemaal,

Mijn stage voor dit school jaar zit er op! Ik wil als eerst Lesley en Bastiaan heel erg bedanken voor het leerzame jaar, want wat hebben jullie mij veel geleerd over fitness. Door jullie hulp ben ik echt enorm gegroeid in mijn kennis over fitness.

Ik heb enorm genoten van mijn stage periode binnen LB Fitness Boutique. Ik heb er super veel geleerd en vooral veel nieuwe ervaringen opgedaan. In het begin van mijn stage was ik nog een beetje verlegen tegen over de klanten omdat ik het vooral spannend vond om voor een groep mensen te staan die ik nog nooit gezien had. Dit is na een tijdje volledig omgeslagen, wat heb ik genoten van de klanten binnen LB Fitness Boutique, ik heb super veel nieuwe mensen leren kennen en daar ben ik ook heel erg dankbaar voor. Daarom wil ik de klanten ook heel erg bedanken voor de leuke tijd, en voor het actief mee doen binnen mijn groepslessen en het luisteren en begrip tonen naar mij als ik soms iets nog niet wist.

Bedankt iedereen voor de leuke en vooral leerzame tijd!

Niet getreurd ik ben er vanaf Augustus weer als stagiaire en jullie zullen mij in de vakantie ook nog zien binnen LB Fitness Boutique!

Groetjes Judith Steffers