“Sporten werkt therapeutisch voor mij”

“Nou, hop… Vooruit met die geit, het is tijd!” 

In Februari 2022 speelde de gedachte dat het tijd was om aan mijzelf te gaan werken. Al was ik zeker nog niet overtuigd dat dit de juiste manier was. Met ons gezin zaten we midden in zwaar weer. Waarin er in mijn ogen meer aandacht ergens anders nodig was. 

Uiteindelijk toch de knoop door gehakt. (wat ben ik daar nu blij mee)

Vooraf eerst een heel fijn gesprek met Lesley, hierin was ruimte en begrip voor de thuissituatie, vervolgens reële doelen gesteld. 

Lesley denkt met je mee, geeft je het gevoel dat je welkom bent, maar ook zeker heeft ze meer dan verstand van alle aspecten om (weer) gezond te worden.

Sporten werkt therapeutisch! 

Het eerste doel, mentaal fit worden. Tijdens de PT (Personal training) geeft Lesley echt het idee dat ze er voor jou is. Met de fijne sfeer in de sportschool, “Je bent welkom, we oordelen niet”, maar ook haar sociaal vermogen, heeft ervoor gezorgd dat ik dit doel bereik heb. 

Het tweede doel, fysiek fit worden. Lesley weet welke oefeningen juist zijn voor je, (al denk ik daar 2 dagen later wel eens anders over) Ze weet je te motiveren om toch dat beetje extra te geven. Waardoor je moe maar voldaan uit de PT komt. 

Het resulteerde in het fysiek steeds fitter voelen. Met elke week verbeter ik met gemak en plezier dit doel.

Het derde en laatste doel, Afvallen. Hier ben ik, heel lang nog niet klaar voor geweest (om die knop om te zetten). Maar met Lesley’s geduld en haar motiverend vermogen, is deze knop omgegaan. Elke week spannend om op de weegschaal te staan en te zien of het gelukt is.

En er is resultaat! We zijn nog lang niet op het juiste gewicht. Maar dat gaat zeker lukken. Afvallen is een mindset, en Lesley helpt jou hier echt bij!

Waarom sporten bij LB-fitness? Lesley, Bas en iedereen betrokken bij LB-fitness geeft je het gevoel dat je welkom bent. Er heerst geen sfeer van macho’s, maar van sportieve gezelligheid. 

Waarom PT, met Lesley? Zij geeft je professionele, persoonlijke en productieve begeleiding, rekening houdend met jou als persoon en jouw doelen.

 

Dus… HOP vooruit met die geit en schrijf je in!

 

Jop Janssen