OPENING 05-01-2019

Fotograaf : LoveByLoes ( http://www.lovebyloes.com )

Zaterdag 5 Januari 2019 was het EINDELIJK zo ver!

Onze eerste echte opening en opendag. Op onze vorige locatie hebben we dit nooit gehad i.v.m. de onzekerheid waarin we verkeerde omtrent omgevingsvergunning. Na de “uitzetting” eindelijk een mooi geschikt pand gevonden en tijd voor een officiele opening!

EN WAUW……. wat zijn we met een warm hart geopend. Een grote opkomst van familie , vrienden en klanten heeft ervoor gezorgd dat we een super fijne dag gehad hebben en weer vertrouwen in de toekomst van onze bedrijven zien na de moeilijke periode. Het is fijn om deze periode af te sluiten en 2019 met positieve energie te starten en er weer volledig voor te kunnen gaan.

We hadden allerlei verschillende clinics waar mensen aan konden deelnemen. Bijvoorbeeld de strength circuit training of een yogales. Ook konden mensen gebruik maken van verschillende aanbiedingen en kon je je aanmelden voor het winnen van 1 maand gratis trainen. ( deze worden snel getrokken! 😉 ) 

We willen ook via deze weg iedereen SUPER erg bedanken voor alles steun , de opkomst op onze opening / opendag , en alle presentjes en kaartjes die we hebben ontvangen!

Tot snel in onze Boutique 

Veel liefs

TEAM LB FITNESS BOUTIQUE

Lesley , Bastiaan & poot van Kay
Onze Yogadocent Annemiek
Onze stagiaires Judith & Guus