MUDDY ANGEL MUDRUN 2019

Dit jaar zijn we weer met een groep dames afgereisd naar E3 strand in Erp om deel te nemen aan de MUDDY ANGEL MUDRUN 2019. Met 9 toppers hebben we deze run volbracht. 

€1,- van iedere ticket gaat naar een partnerorganisatie voor het goede doel.

Het goede doel is  Antoni van Leeuwenhoek Foundation.

Het is de ambitie van het Antoni van Leeuwenhoek om iedere patiënt de juiste zorg te geven. Er overlijden nog steeds te veel mensen aan (borst)kanker en daarom blijft onderzoek hard nodig. Daar zijn topwetenschappers, apparatuur, tijd en vooral geld voor nodig. Jij kunt hierbij helpen! Iedere donatie, klein of groot is welkom en draagt bij aan borstkankeronderzoek onder leiding van dr. Marleen Kok in het Antoni van Leeuwenhoek. De Antoni van Leeuwenhoek Foundation financiert wetenschappelijk kankeronderzoek dat plaatsvindt in het Antoni van Leeuwenhoek. Omdat het onderzoeksinstituut onder één dak zit met het ziekenhuis, is het mogelijk om onderzoeksresultaten direct te implementeren in (verbeterde) behandelmethoden voor de patiënten.

In de Nederlanden en België krijgen ieder jaar meer dan 25.000 vrouwen borstkanker. Bijna een op de acht vrouwen uit deze landen krijgt in haar leven borstkanker. De beste preventie ertegen zijn voorlichting, regelmatig onderzoek als voorzorg en veel bewegen. Dat is ook het uitgangspunt van hun engagement tegen borstkanker:

MUDDY ANGEL WAT ?

De “Muddy Angel Run” is de nummer 1 in Europa, de modderloop (Mud Run) is voor vrouwen op ieder fitnesslevel. Het parcours bij deze loop voor vrouwen is ongeveer 5 km lang en bestaat uit veel grappige en modderige team-hindernissen.

Je kunt de race hardlopen, wandelen of joggen; en het is voor jong en oud. Start met andere modderengelen uit je kennissenkring bij deze damesloop. Breng je zussen, je moeder, je dochters, buurvrouwen, collega’s in jouw team om een ongelofelijke dag in de modder door te brengen en veel plezier te hebben!

Foto's TEAM LB Fitness Boutique

Wilt U de volgende keer met ons meelopen met dit evenement ?
stuur een email naar info@lbfitness.nl dan houden we u op de hoogte wanneer het volgende evenement plaatsvindt.