Missie : Trouwjurk !

Toen ik in april ’21 tot de ontdekking kwam dat mijn trouwjurk niet goed dicht ging, raakte ik lichtelijk in paniek. De bruiloft was in juni van datzelfde jaar. Waar anderen het als onmogelijk beschouwden, was Lesley gelijk enthousiast en zag het als een uitdaging: ‘Hoe dan ook, de jurk moet dicht!’
Ik had er heel veel zin in, maar vond het tegelijkertijd ook wel spannend. Mijn beeld van een personal trainer was vooral drillen en schreeuwen. Daarnaast was ik nog niet volledig lichamelijk hersteld van Covid-19. Ik vertrouwde mijn lichaam nog niet goed.

Al bij de start van mijn eerste training, heeft Lesley de spanning gelijk weggenomen. Haar enthousiasme, passie en vakkundigheid maken het zo prettig. Het was voor mij elke week weer een highlight om naar LB Fitness te gaan! De spierpijn die wekelijks de revue passeerde was wat minder… maar dat hoort erbij. Zo wist ik ook zeker dat ik hard had gewerkt.

De combinatie van een voedingsschema en wekelijks sporten hebben hun vruchten afgeworpen. Na 12 weken zat ik lekker in mijn vel en mijn jurk ging dicht!

Had ik mijn twijfels om dit te gaan doen? Ja! Het was onbekend en ik wist ook niet of het bij mij zou passen. Normaal zou ik zeggen bij twijfel niet doen! Alleen in dit geval denk ik daar heel anders over. LB Fitness is een fijne plek om te trainen. Je krijgt professionele begeleiding in een zeer prettige omgeving!

Joni Hendrikx – Saämena