Meest gestelde vragen

 • Zit u vast aan een (jaar- of maand-) abonnement ?
  Nee , tenzij u gebruik maakt van een abonnement waarbij u afsluit voor 6 en/of 12 maanden. De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 ( één ) maand. ( Voorbeeld ;  u zegt u abonnement stop op 20 Juli dan is einde contract 31 Augstus. ). 6/12 maanden abonnementen kunt u niet eerder opzeggen dan afloop van uw abonnement.
 • Krijgt iedereen een trainingsschema ?
  Ja , iedereen in onze sportschool traint met een schema. Zo kun je voortgang boeken en bekijken of het goed gaat. Zo heeft u elke keer een doel als u in de sportschool bent.
 • Voor wie is de sportschool bedoelt ? 
  Voor iedereen die wil werken aan zijn of haar lichaam in een rustige professionele omgeving. Afslanken , aankomen , fitter worden of een sport specifiek doel. We hebben verschillende diensten en lessen die bij uw wensen aansluit.
 • Moet ik alleen cardio of alleen krachttraining doen ?
  Een juiste balans en combinatie van deze 2 zijn een mooie start van het behalen van doelen. De trainers kijken samen met u wat het beste is voor u doel.
 • Hoe kunnen wij garanderen dat het niet druk is ?
  Per uur kunnen zich maar maximaal 10 personen aanmelden middels een app om te sporten , vanwege en groepsles of overlap kan het voorkomen dat er soms tot max 20 mensen binnen zijn.
 • Hebben jullie groepslessen ?
  Wij hebben verschillende groepslessen , kijkt u onder het kopje groepslessen voor welke we op dit moment hebben. Voor het huidige weekschema kunt u de boutique raadplegen of in onze app kijken.
 • Hoe kan ik me aanmelden om te komen sporten ?
  Aanmelden kan bij ons in de Boutique. U wordt hierbij geholpen door een van onze trainers. Hierbij word u ondersteund in het installeren van de App en kunt u nog alle vragen stellen die u heeft.