terug naar team

Lesley van Dooremolen – Barents

Vanaf jongs af aan ben ik al druk in de weer met sport. 14 Jaar lang was mijn grootste passie Turnen en heb dit op wedstrijd niveau gedaan. In 2016 ben ik bij de Koninklijke Landmacht gegaan. Hier heb ik 7 jaar als militair rondgelopen en zo ook een uitzending naar Afghanistan gedraaid (2008).
Na mijn militaire loopbaan wilde ik mijzelf verder ontwikkelen en ben ik diverse opleidingen gaan volgen om te gaan werken in de sportwereld.

In Juni 2014 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf als personal trainer. Hierbij begeleidde ik alleen 1 op 1 mensen met het behalen van hun doel. Hierbij was er een combinatie van sport en voeding. Al snel kwam ik erachter dat er meer behoefte was aan small group trainingen onder juiste begeleiding. Zo is in 2017 een locatie op ons pad gekomen waarbij we dit mogelijk konden gaan maken. 

LB FITNESS. hebben wij opgericht in september 2017. Dit is een trainingslocatie waarbij mensen in kleine groepen trainen en de aandacht en begeleiding niet verloren moet gaan. Ook personal training is een mogelijkheid op onze locatie.

Onze doelen voor de toekomst zijn om een  zodanig concept te ontwikkelen waarbij een algehele begeleiding op gezond leven tot stand zal komen met diverse disciplines die hierin samenwerken waarbij sport/fitness een belangrijk onderdeel van uit maakt.

 

Ervaringen en Diploma’s

Fitnesstrainer A / Sportleider 3 : Fitness
Fitnesstrainer B / Personal Trainer
BGN Gewichtsconsulente Algemeen
→ Sport , voeding & Supplementen (specialisatie)
Bewegingsdeskundige (Pre)Diabetes en Obesitas
STRONG NATION Instructeur

Middels mijn eigen website voor personal training kunt u meer terug vinden over mijn personal trainingsdiensten !

Klik hier!