LB FITNESS OUTDOOR THE WINTER EDITION

Vanaf 15 Februari 2021 hebben wij de mogelijkheid om buiten te sporten onder de tent. We kunnen dus weer lekker voorruit en hopen u snel hier te mogen ontvangen.

ALLEEN LEDEN LBFITNESS !

Voor meer informatie info@lbfitness.nl

INDOOR = CLOSED DUE COVID-19

LB FITNESS. is een kleinschalige gym , waar we op een verantwoordelijke manier sporten erg belangrijk vinden. Hierdoor krijgt elk lid van onze sportschool de mogelijkheid om gebruik te maken van op maat gemaakte trainingsschema’s die afgestemd zijn op zijn of haar eigen doel. 

Wat is voor ons persoonlijk sporten ?
  • Sporten in een persoonlijke omgeving ; een nette en schone omgeving waar u zich thuis voelt. Muziek op de achtergrond , trainers die rondlopen om u te corrigeren en al uw vragen beantwoorden.
  • Werken aan uw doel ; trainen in de fitness met een trainingsschema die afgesteld is op uw doel. Deze worden om de 10 a 12 weken gewijzigd zodat u progressie blijft maken. Deze worden aan de hand van uw wensen en doelen samengesteld door een van onze trainers. 
  • Weten wat u doet ; Onze trainers zullen de oefeningen die u moet doen uitleggen en waar nodig blijven corrigeren zodat we zo min mogelijk risico lopen op het oplopen van blessure’s.
  • Kleine groepen ; sporten in kleine groepen , zodat u zich op uw gemak voelt , uw training kunt afwerken zonder dat u ergens lang op hoeft te wachten en genoeg ruimte hebt om uw oefeningen te doen. ( Maximaal 10 personen per uur )
  • Diversiteit aan groepslessen waar u aan kunt deelnemen , die voor een juiste afwisseling zorgen.

KLANTEN OVER LBFITNESS.

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Gemoedelijke, gezellige en kleinschalige sportschool in een veilige sfeer waar iedereen welkom is. Een persoonlijk sportschema met begeleiding bij je oefeningen geeft houvast en motiveert. Werk aan je eigen doelen, waarbij je met veel persoonlijke interesse wordt gecoachd. Natuurlijk ook de mogelijkheid voor groepsleden op eigen niveau. Er is altijd een trainer aanwezig voor hulp/aanwijzingen. Kom er al 2 jaar met veel plezier! Kom jij ook?

Beau Nellissen

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

De beste sportschool die ik ooit gehad heb kwa begeleiding voeding noem het maar op !
Is geen een sportschool die zoveel in Corona tijd in zijn klanten heeft gestoken als Lesley en Bas
Chapeaux !!

Tina van Hese

Wat een geweldige sportschool is LB Fitness Boutique. Een sportschool die jouw centraal stelt en je Gericht helpt met een gezonde levensstijl. Meteen toen in Nederland de sportscholen hun deuren moesten sluiten als gevolg van covid-19 verspreidingsmaatregelen sprong LB Fitness Boutique in de online en Home support. Dit doen zij zo stimulerend en motiverend dat je geen les wilt missen.

Eric Steffers