FITNESS

LB FITNESS. is een persoonlijke gym , waar we op een verantwoordelijke manier sporten erg belangrijk vinden. Hierdoor krijgt elk lid van onze sportschool de mogelijkheid om gebruik te maken van trainingsschema’s die afgestemd zijn op zijn of haar eigen doel. 

Wat is voor ons persoonlijk sporten ?
  • Sporten in een persoonlijke omgeving ; een nette en schone omgeving waar u zich thuis voelt. Opslepende muziek  , trainers die rondlopen om u te corrigeren en al uw vragen beantwoorden.
  • Werken aan uw doel ; trainen in de fitness met een trainingsschema die afgesteld is op uw doel. Deze worden om de 10 a 12 weken gewijzigd zodat u progressie blijft maken. Deze worden aan de hand van uw wensen en doelen samengesteld door een van onze trainers. 
  • Weten wat u doet ; Onze trainers kunnen de oefeningen die u moet doen uitleggen en waar nodig corrigeren zodat we zo min mogelijk risico lopen op het oplopen van blessure’s.
  • Kleine groepen ; sporten in kleine groepen , zodat u zich op uw gemak voelt , uw training kunt afwerken zonder dat u ergens lang op hoeft te wachten en genoeg ruimte hebt om uw oefeningen te doen. 
  • Daarnaast diversiteit aan groepslessen waar u aan kunt deelnemen , die voor een juiste afwisseling zorgen.
Upload Image...

KLANTEN OVER LBFITNESS.