Vorige pagina

Mijn naam is Femke Janssen, ik ben 26 jaar en woonachtig te Eindhoven. Ik ben fulltime werkzaam als Personal trainer.

Hiervoor heb ik vanaf mijn 20ste bij defensie gewerkt, daar heb ik intern diverse opleidingen gevolgd. In mijn laatste functie ben ik werkzaam geweest als korporaal bij de Koninklijke Landmacht te Oirschot. Als korporaal werk je onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Het brengt soms zware fysieke en mentale inspanningen met zich mee, daarom wordt er vaak getraind op allerlei mogelijke scenario’s. Al deze inspanningen maken het noodzakelijk om een goed uitgebalanceerd trainings- en voedingsschema te volgen.

In mijn vrije tijd sport ik veel en in 2016 ben ik gefascineerd geraakt door bodybuilding en met name de bikinifitness speciaal voor vrouwen. Bij bikinifitness gaat het om een goed, gezond en sportief lichaam. Ik wilde met mezelf de uitdaging aangaan door een speciaal schema te gaan volgen, dit is nodig om mee te kunnen doen aan wedstrijden. Inmiddels heb ik zowel nationaal (als bikini Fitness Atleet & Fit Model Atleet) en internationaal (als bikini Fitness Atleet), deelgenomen aan wedstrijden en ben ik trots op mijn behaalde resultaten.

Doordat ik veel sportte en bewuster ging leven, merkte ik dat ik mij ook fitter en gezonder ging voelen. Deze ervaringen maar ook mijn opleidingen maken het mogelijk dat ik andere kan helpen naar een gezondere levensstijl. In 2019 heb ik mijn bedrijf Fit met Fem opgericht en ben ik gestart als Personal Coach, waar ik nu fulltime mee bezig ben.

De opleidingen die ik hiervoor gevolgd en afgerond heb zijn:
– Fitvak A ( Stage bij LB FITNESS. )
– Bootcamp/Outdoor Instructrice
– Gewichtsconsulent
– Yogirya instructrice
– Zwanger & Fit 

Ik ga graag met jou de uitdaging aan om je doel, een fitter en gezondere levensstijl, te behalen. 

Vanaf Juli 2021 ben ik op vrijdag ochtenden werkzaam als Personal trainer binnen LB FITNESS.